Olvasónk jelezte, hogy Somogybabod térségében Balatonszemes felé vezető irányban állt keresztbe egy autó a 67-es főúton.


Orbán Zoltán a  Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense kérdésünkre megerősítette, hogy a 76-os kilométerkő előtt egy fekete jaguár a sikos aszfalton megcsúszott egyenesen neki a szalagkorlátnak, ezzel lebontva azt. 

A helyszínre a balatonboglári önkormányzati és látrányi önkéntes tűzoltók, egy mentő és rendőrök is kiérkeztek. Jelenleg nem tudni, hogy a sofőr mennyire szenvedett súlyos sérüléseket mert, az ellátása még tart. Szerkesztőségünk információi szerint a sofőrön kívül más nem utazott a kocsiban. Jelenleg a külső sáv van lezárva.  

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területére. Az időjárási jelenség azt takartja, hogy kettős fronthatás várható, ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. Emiatt kiemelten fontos, hogy vigyázz(atok) az utakon.